EMPRESA

LA NOSTRA EMPRESA


Tecno-Química Pack S.L. és una empresa familiar amb una trajectòria basada en l’esforç que ens ha portat a anar creixent fins al dia d’avui. Els nostres principis van ser encarats cap a l’envasat de detergència a gran escala i va ser més endavant quan vàrem introduir l’envasat de fitosanitaris descartant les gran produccions i dedicant la detergència a productes més específics.
L’any 2010 veient la necessitat dels nostres clients, vàrem ampliar l’envasat en sòlids, des de pols fins a granulats. La nostra experiència ens ha enriquit en la gran versatilitat que ens caracteritza avui dia. La nostra empresa el que valora davant de tot és la qualitat total.

Què entenem per qualitat total?
Per tal d’aconseguir-la fem èmfasi en el treball en equip, sent aquest aspecte el més important i en això es basa la filosofia de l’empresa. L’esperit de col·laboració entre els membres de T.Q.P, és el que ens porta a l’èxit de qualsevol projecte, aquest és el nostre lema!
La qualitat total s’aconsegueix controlant la qualitat des de les primeres matèries i material d’acondicionament quan arriba a les nostres instal·lacions fins al producte acabat que en surt. Durant el procés de producció existeix un control rigorós per tal que les especificacions de les ordres de fabricació es duguin a terme i així queda registrat.
Forma part de la qualitat total el tractament de productes ADR, on també estem qualificats pel seu envasat i correcte enviament. També formarà part de la qualitat el clar compromís que mantenim amb els nostres clients pel que fa a les entregues a termini i respectant les seves prioritats a l’hora de fabricar.Comments are closed